Az egyesületünk rövidített neve a PROMISE ami annyit jelent, hogy Ígéret, Fogadalom

Életünk során számtalan fogadalmat fogadunk és ígéretet ígérünk. Biztosan mindenki tett már így, legtöbbször talán szilveszter éjjelén egy pezsgőspohárral a kézben. Azért választottuk ezt a nevet, mert úgy gondoljuk, hogy felelősséggel tartozunk embertársaink iránt. Különösen igaz ez a sérülékenyebb embertársainkra. A mi fogadalmunk, ígértünk a segítés. Célunk, hogy biztonságosabbá tegyük a gyermekek, családok online és offline hétköznapjait. Ennek elősegítése érdekében alakult ki szolgáltatáspalettánk és azon célcsoportok, akiknek szólnak szolgáltatásaink. Pedagógus- Gyermek- Szülők egységében, mely kiegészül a segítő szakemberek körével. Egyesületünk tagjai számos területről érkeztek, és professzionális szakmai felkészültséggel vetik bele magukat az egyesület tevékenységébe. Nagyfokú empátiával, megoldásfókuszú megközelítéssel, és mindig az eset, az intézmény sajátosságaihoz alkalmazkodva közelítünk egy egy feladat elvégzéséhez: A segítéshez.

Egyesületünk célja:

„Az ország, de elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, valamint itt tanuló, élő fiatalok számára olyan kulturális, sport, szabadidő és tudományos ismeretterjesztő programok szervezése, mely szervesen hozzájárul alkati sajátosságukhoz igazodva testi, lelki, szellemi fejlődésük elősegítéséhez.

Prevenciós, kulturális, sport, tudományos és szabadidős rendezvények szervezése. Képzések, oktatások, tréningek szervezése, jó gyakorlatok tapasztalatok átadása, széleskörű terjesztése. Pedagógusok, és egyéb fiatalokkal foglalkozó szakemberek, szervezetek, intézmények számára továbbképzések, konzultációs lehetőségek, és módszertani segitség nyújtása.”